• Liike4k

  • Liike4k Oy on suomalainen vuonna 2010 perustettu yritys, joka auttaa terveys- ja hyvinvointialan asiantuntijoita parantamaan asiakaspalvelu- ja myyntitaitojaan. Lisäksi Liike4k Oy tarjoaa startup -ja myös kokeneemmille yrityksille liiketoiminnan kehittämis- ja kansainvälistymispalveluita. Liike4k Oy nimen lyhenne 4K tarkoittaa Riitan johtamisen ja koulutuksen perusteita: kuuntele, keskustelu, kannusta ja kehitä. Yrityksen perustaja on toista kertaa yrittäjänä toimiva Riitta Pallasvuo.

    Riitta Pallasvuolla on monipuolinen myynnin ja markkinoinnin kokemus sekä BtoB että päivittäistavarakaupasta. Hänen erikoisosaamistaan on kuluttajille suunnattujen terveystuotteiden ja -palvelujen myynti, markkinointi, tuotteistaminen ja tuotetestaukset eri jakelukanavissa. Hän on vastannut yli 20 vuoden ajan Suomen johtavien terveystuotteiden- ja lääkejakelijoiden palveluksessa tuotevalikoimahallinnasta ja - hankinnoista. Hän on lanseerannut useita terveyden seurantaan liittyviä laitteita ja muita terveystuotteita kuluttajille vastatessaan TerveysInstrusta ja työskennellessään alan johtavien kansainvälisten toimijoiden, kuten Microlife AG ja Sigvaris AG kanssa. Hänellä on myös laajat terveys- ja hyvinvointituotteiden jakelukanavaverkostot erityisesti Saksassa ja Suomessa.

    Riitta kouluttaa ja valmentaa terveysalan asiantuntijoista myyviä asiakaspalvelijoita. Viimeisen vuoden aikana hän on täydentänyt osaamistaan perehtymällä julkissektorin terveyspalvelujen muotoiluun. Hän on erityisesti kiinnostunut kehittämään asiantuntijoiden asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja, koska näkee asiantuntijoiden potentiaalin. Riitta on myös kiinnostunut terveystuotteiden ja -palvelujen myynnistä kuluttajille ja sekä yksityisen että julkisen terveys- ja hyvinvointitoimialan palvelumuotoilusta.